søndag 25. september 2011

Sjef

Okeeei, saa var sommeren over. Laptopen ble stjaalet i vaar (supernedsig), og jeg er paa laant, engelsk maskin, saa det faar bli kort. Etter Texas var i vinden type 2005 har ting falt mer tilbake til normale takter. Boss Hogg Outlawz slapp Serve And Collect 3 for en maaneds tid siden, paa typisk uavhengig Texas-maner, men jeg tipper det er mange som ikke har faatt med seg de nye greiene. Hustla, for eksempel, er en fin sak.




Det samme gjelder denne.




Til slutt slenger jeg med en sak fra Slim Thug sitt siste album, Tha Thug Show, fra i fjor. Devin er paa dank.




Bestilte nettopp ny maskin. Bedre tider er underveis.

2 kommentarer:

  1. Det mange glemme e kor betydningsfull den boss hogg outlaws skiva va, det e kanskje ikke den beste skiva, men den samla nord og sør i houston. En viktig faktor førr houston sitt gjennombrudd nasjonalt spør du mæ. En rapper fra southside med collabo med en fra northside va jo utenkelig nesten før det hær. Du hadde rap-a-lot, s.u.c, wreckshop osv fra southside også hadde du swishahouse og watts fra northside som alltid opererte i skyggen av som motpola. Va jo en del beef mella screw og watts også som gjennomsyra mye. Squashinga av beef og gjenforeninga starta vel allerede med Braids n Fades fra E.S.G soloskiva, huske ikke navne i farta. Så klinka dæm te med et helt album, og resten e historie. Texas on the map. Dæm viste at det va mulig å kombinere northside med southside. Selv om det blei litt baluba når Slim fikk deal uten E.S.G. Synd at ikke E.S.G blei me videre med Boss Hogg, førr synes det blir litt førr tynt uten han, og homeboysen te Slim e jo ikke akkurat de beste å rappe heller.
    Synes de låtan virka lovende og får kanskje sjekke ut den skiva nærmere. Slim skiva e jo bossy as fuck. Han skuffe aldri. Har gjedd ut 3 straight classics i mine øya.

    - yoyosucka

    SvarSlett
  2. Det mange glemme e kor betydningsfull den boss hogg outlaws skiva va, det e kanskje ikke den beste skiva, men den samla nord og sør i houston. En viktig faktor førr houston sitt gjennombrudd nasjonalt spør du mæ. En rapper fra southside med collabo med en fra northside va jo utenkelig nesten før det hær. Du hadde rap-a-lot, s.u.c, wreckshop osv fra southside også hadde du swishahouse og watts fra northside som alltid opererte i skyggen av som motpola. Va jo en del beef mella screw og watts også som gjennomsyra mye. Squashinga av beef og gjenforeninga starta vel allerede med Braids n Fades fra E.S.G soloskiva, huske ikke navne i farta. Så klinka dæm te med et helt album, og resten e historie. Texas on the map. Dæm viste at det va mulig å kombinere northside med southside. Selv om det blei litt baluba når Slim fikk deal uten E.S.G. Synd at ikke E.S.G blei me videre med Boss Hogg, førr synes det blir litt førr tynt uten han, og homeboysen te Slim e jo ikke akkurat de beste å rappe heller.
    Synes de låtan virka lovende og får kanskje sjekke ut den skiva nærmere. Slim skiva e jo bossy as fuck. Han skuffe aldri. Har gjedd ut 3 straight classics i mine øya.

    - yoyosucka

    SvarSlett