mandag 7. februar 2011

Heata On Me

Jeg er generelt jævlig anti når det gjelder skytevåpen, men unektelig jævlig pro når det gjelder Soulja Slim og B.G. Selv om albumet de skulle lage sammen aldri fikk tid til å bli en realitet, lekket diverse greier etter Slim ble drept. Noen har også tatt seg tid til å lage videokollasjer til et par av låtene. Her er en godbit som fikk mye rotasjon i 2003, og kanskje fikk NRA til å hate svarte mennesker litt mindre. Med det serverer jeg dere en hyllest til pistolen:




Dessverre førte pistolen til Soulja Slims endelikt, da han senere samme år ble skutt på gressplenen foran sin mors hus. Forvridd og helt perverst, men som alltid klarte innbyggerne i New Orleans å gjøre en tragedie til en fest:




Spørsmålet vi ender med er selvsagt hvorfor angrepsrifler og den slags er tilgjengelig for fattige mennesker, midt i sentrum av en av de største byene i verdens "fremste" i-land. De produserer ikke AK'er i New Orleans. Det må også være hakket vanskeligere å smugle over en grense enn noe hvitt pulver. Jeg vil tro at denne typen problemer ikke hadde eksistert der borte om myndighetene faktisk hadde hatt insentiver til å kontrollere våpen på en anstendig måte, i stedet for at det egentlig er motsatt. Hvis insentivene hadde vært på plass, ville maktutøvelsen fulgt tett etter. Det har de jo allerede demonstrert:



"They say there are no orders to use force, just strong persuation - sometimes entering open houses with guns drawn... and instructions to disarm anyone inside."

Er man ikke bare nødt til å elske doublespeak?

Her passer det godt å gi ordet videre til Young Bleed, Fiend og Master P.

Times So Hard


"Gambling with the arts of fate / and niggas got the nerve to try and playahate (hum bruh!) / a young nigga, in this game to survive, with a fo-five / lookin' at the sky, gettin' so high, nigga  / above the law but under God / right between the sky and the earth / I ain't catchin' dirt playin' with dirty games, for what it's worth."

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar