lørdag 9. april 2011

Ekteste For alltid



Hvis du ikkje har sett den her e det bare te å fyre en opp og sitte seg ner. Rikard Ringheim, Bergens største sønn siden Kniksen, gir sitt siste hallaien te offentligheten før han blir agent på heltid. Ikkje gale for en barnevernsunge de fleste hadde avskrevet før han fikk hår på jøden. Det yngler over av enorme sitater og fete innsikter av en mann hvis holdning til livet eg virkelig respekterer. Og han e en skikkelig Bergenser og, Sotra eller ei, han der klemmer vi te brøste. Det gir og et godt innblikk i ka faen for nokke spetakkel den mannen stelte i stand i den norske offentligheten før han var gammel nok te å kjøpe sprit, og kordan, hvis du bare e feit nok, så slipper du unna me alt. Rikard Ringheim e syttini ganger fetere, smartere, drøyere og mer spennende enn hele den der kvasi-dimling Nokas klikken så alle får ståpikk uttav. Hannes pes me staten koker jo på ingen måte ner te gelter heller. han diskrediterer hele driten. med et flir om kjeften. Big up te Bjeffen sin gamle gametjommi, elsket blant folk som vandrer brosteinsgater og fryktet av di her folkene som liksom ska ha kontroll, og greiar, plis.

3 kommentarer:

  1. Må bare kjøre litt off-topic hær folkens, men det førr en motherfucking god sak playas:

    Yo motherfuckes på k-båffen. Dåkker har kanskje fådd det med dåkker. Men sjekk ut den hær 4-cds MONSTERMIXEN med navn northern california trunk resurrection. Den hær e så certified som man får det. Det e så mange mobbed out gangsta tracks som du aldri får hørt nån andre plass. Så fremst man ikke fåkke me kassetta. Førr det e det som e poenge med denne mixen. De har konvertert en haug med gamle klassikera fra kassetten, og det e gjort en solid jobb med konverteringa så låtan hold lydmessig kvalitet. Æ regne mæ sjøl som en stødig vestkystfan, men faen æ hadde sikkert bare hørt om 20 % av artistan. Det e seriøst nån av de kuleste mobb beatsan æ har hørt ever, og cot damn man har hørt nåkka mob-beats.
    Så løp og kjøp den jæveln. Så kan dåkker jo slå tel på tilbude med alle 3 mixan. Førr det e solida saker. Miksa dedikert til Frisco og Sac-town. Trur æ betalte 45 dollas førr alle 3. Spøtt i have, og dåkker har 10 tima med kun godmusikk førr en kvær gangstarapfan. Fun fact, Norge e nummer 2 på lista over mest innkjøp. Kun slått av California.

    Sjekk ut en sampler på tuben:
    http://www.youtube.com/watch?v=swizJtrfphc

    -yoyomotherfuckingyouknowwhoyeahdatboy

    SvarSlett
  2. God off topic. Kem de e fra 11.45 på youtuben vet du det? Hilsen en po mofo

    SvarSlett
  3. Captain Heinzeit15. april 2011 kl. 23:37

    Dette er ekstremt "on-topic",

    han der Ringreven, EIER den der undergrunnen.. Fakk dem autoritære autoritetene..

    SvarSlett