torsdag 7. april 2011

Mr. Pookie m/ tjommiene sine - Money Money Money

Åkej, jeg vet ingenting om de her folkene, men jeg snublet tilfeldig over Mr. Pookie sin siste video Money Money Money. 1 - de rapper helt sykt fett, og ikke som noen fittetryner, 2 - de har en fet rapvideo med damer, fjodde og penger, 3 - de sitter rundt et bord og sjefer som sjefer gjør, og HVA HAR VI SAGT OM SJEFER SOM SITTER RUNDT ET BORD I RAPSAMMENHENG?!?!?! Jo, det er stort sett en garanti for at det er fete greier det er snakk om. Kom gjerne med eksempler på det motsatte, OM DU KAN!!!

5 kommentarer:

  1. Hvess dåkker ser bort i fra petters riddorna rundt det rundz bord så e æ enig. Piz out, æ e kanackas :) fet låt forresten.

    SvarSlett
  2. e du ute? DEN E BLOFET: theedor æææææ-ææ-ææ helsten eller ka faen og han der : den der " fumla i mørkret medan vi levar i natten" e blant det beste som e gjort i skandinavia.

    SvarSlett
  3. Nei, den va feit førr 10 år sia, no e den bare jøvla trasig. Sett heller på nåkka Ison & Fille. De einaste som har skjønt korsjn rap ska høres ut på svensk.. Ska sies at æ digga mitt sjatte sinne da den kom ut, og e fortsatt ei kul skiva. Men den har ikke holdt så nåkka særlig. E kun minnan den leve på.

    SvarSlett
  4. PeeWee sitt vers i riddorna <3

    SvarSlett