torsdag 6. oktober 2011

Its just an everyday thang...



Huske du da folk va ekte på den gode måten og musikkvideoer va kule? Nei, det huske faen mæ ikke æ heller, men det e faktisk en vedtatt sannhet sånn som at bergen har rap-gamet i Norge on-lock. Takke være vårs gode venn youtube så kan man tilbringe timesvis å gjenoppleve det hær uten og føles som en fuckings backpacker som sitt å ronke te gamle yo! mtv raps vhs-kassetta.
Æ, som K-bave-clicken, har en forkjærlighet for musikkvideoer. Det har sikkert alle som vokste opp med rap fra nittitalle, men ingen har nubbesjans på de dær jævlan på vestkysten. Æ har jo en forkjærlighet førr Texas, men dæm satsa aldri heavy på video (hederlig unntak geto boys).Ta en kikk på den hær videoen så skjønne du kor lande ligg. En virkelig klassiker av de sjeldne fra gromgutta E-Sic og Big Vic i Cold World Hustlers fra Frisco. Hær e et kroneksempel på korsjen en ekte musikkvideo skal se ut. Den skal være low-budget, og den skal selvfølgelig vise hele klikken. Gi faen i manus og bare ha det gøy. Krydre gjerne med ett par fine kjerringe så har du den i boks (ikke så sant i det hær tilfelle, men dæm prøve i alle fall). Det ser oppriktig ut som dæm har hadd det jævlig kult når dæm har spilt inn, og slik skal det være. 15 mann riding deep in the trunk like its nothin som nore ville sagt. La mæ ikke begynne på kor kul sangen e i tillegg.
Det hær vise kor mye sjel du finn i gangstarap, nåkka som de dær tokan på østkysten aldri har skjønt. Det e det som slår mæ med den hær videoen.
De glamorisere ikke nåkka piss eller prøver å spille harde. Its just an everyday thang. Det e liksom ekte folk som gjør ekte ting, nåkka som du sjeldent ser i dagens rap. Det e ekte på den gode måten, ikke nåkka keep it real bullshit. Dæm e ekte mot hooden, ikke nåkka bullshit elementa. Eineste i dagens rap som e i nærheta av å lage sånne musikkvideo e Lil Boosie (fått nyvunnen respekt førr den hær karn etter å ha gitt han en ny sjanse). Takk til K-bave førr det.

Ps: Nord-Norge og Bergen e crossing borders som diaz og en jævla tjuvsvenske ingen huske navne på. Det hær samarbeide kom i gang etter æ bumrusha(throwed on the giiin) Vågard på en spellejobb hær i Tromsø dær æ sjikanerta han førr at K-bave va down i sommer. Men alle vet at alle som e down med screwed musikk e fette sløv, så vi får se kor det bær no framover.

Rest in piss
- yoyosucka

Bonus cut: En fuckings klassiker fra Herb Man fra Trinity garden cartel, og en vanvittig beat fra Mike B. Dressen til Herb Man i sæ sjøl e nok te å se den hær videoen. Det e sjel i den videoen og blir alltid godt humør av den. Smooth Pimpin.

4 kommentarer:

  1. og bikkjer på lenke , hahah. det e faen nitti-tallet det. husker gokisene i høgget me rottweiler på lenke og greier.Feita post.

    SvarSlett
  2. Velkommen i klikken y0 y0 sucka! feita post!

    SvarSlett
  3. Cold World vidden er clasic. YOKIN!!

    SvarSlett