fredag 7. oktober 2011

J-Dawg

Helt siden Goodie Mob har eg hatt en kjærlighet for folk som bare gauler versene sine. Folk som ikkje har tolmodigheten til å sette seg ned å prøve å få fram ka de vil se gjennom struktur og stil, de ve bare skrike nokke greier i trynet på deg. Ekte frustrasjon, ekte jæla fittekjerring som peser etter husleien. Ekte jæla lokatjommier som ve ha deg te å kokke nokke Jordans for 300 dollars. Seks unger som trenger mat. Men J-dawgen, han har gitt seg på den der stygge stien, han e steppet ut av skyggene, han står i Guds lys. Han vikkje tebake te nokke MAFAKKN PENETENTARY CHANCES :




Prøvar å konse på ps3-spillet ditt me lilletjommi, kommer de der og preiker om nokke jæla Air Jordans. Ka faen. Heldigvis har an en godtøs som holder det ti ganger et hundre me han...

Men så kommer julen snart, sant? Hakkje penger te nokke kjøtt på bordet. Og i Texas, der må du ha nokke kjøtt på bordet:



Dumme jæla kjerringer. Som J-dawgen siar, ka honen , skabbatøs, ekkje du som tar PENETENARY CHANCES FOR HELVETTE. Men då e det Tilbake te striiten, me lokatjommiene for å lette en tok. Sånn det må bli.

Last ner J-dawg- Behind Tint Vol 2

Btw sjekk ut at det alltid e i samme kåken de her monologene begynner. Ekte.

1 kommentar:

  1. eneste bloggen i verden ordet lettet blir brukt to ganger på samme dag, i to forskjellige posts, av to forskjellige folk. sexi

    SvarSlett