fredag 14. oktober 2011

Screwed

Ingenting som å våkne throwed off some gin å sette på litt screwed. Når du e fette fried i haue, det e fettekaldt på soveromme og det sner småjævla ut vindue. Når du har fette som stresse og homeboys som mase, og det eneste du vil e å skru det ned og chille hele dagen. Da e det balsam førr sjela å sette på nåkka skikkelig screwed å bare kubbe ti ganger tusen. Da kan du for eksempel sette på nån av de hær godlåtan, også tenke på at det kommer en fuckings dag i mårra da du kan utsette ting du sku ha gjort førr ei uka sia te uka deretter.
Æ, personlig e mest fan av screw før han begynte å choppe så jævlig, men litt ordentlig chopped & screwed e fette najs det også. Det e litt sånn hat eller elsk det og æ kan aldri høre ei hel plata screwed, forutenom all screwed up og 3 in da mornin. Screw laga jo sånn typ 1000000000 tapes, så det e jo alltid nåkka flaws og shiiet. Va ett par låta æ hadde løst å ha med youtube hadde dæm faen ikke. Blant anna Big 50 - Fried. Ei skikkelig perla, og for all del sjekk ut det dær albume hans Aint no turnin back. Straight H-town klassiker, med noen skikkelige grombeats fra Solo og Optimo, guttan som har produsert en haug med classics fra ESG.


 








Bonus-cut som follow up til R. Kelly posten:

4 kommentarer:

  1. ååå du trtraff i dag! tungen min smaker lærhore og motorikken e fortsatt ikkje kommet seg, 14 timer laters . gud Bedre meg. takk for en lattis oppvåking

    SvarSlett
  2. ESE G! Hent BJEFFN OG BONGEN NO!

    SvarSlett
  3. Fin lesning for de som ikke har sjekket det ut allerede: http://governmentnames.blogspot.com/2005/06/ten-screw-tapes-every-south-rapper.html

    Når man leser det der og hører på teipene etterpå så går det opp for deg at det er mutherfuckings KULTURHISTORIE du sitter å hører på. De var jo bare i kåken og holdt det 100% ekte, bare at de tok det opp på bånd. Ikke bare forut for sin tid i lydbildet (homoheroinhipsterne, lookin at you), DJ SCREW fant jo faenmeg opp PODCASTEN!! PÅ KASSETT!!

    -mix

    SvarSlett