onsdag 8. desember 2010

Spøkelser fra Memphis





Det svarteste med Justin Timberlake er ikke at han på toppen av billboard-fame kjørte seg opp på cornrows og diamanter i ørene (wtf lol). Det svarteste med J.T. er definitivt at han er fra Memphis. En reporter fikk oppleve å få flækket dette i trynet av gutten sjøl da han ville trekke Elvis Presley-kortet og se med skråsyn på hans overgang fra blendende hvit listepop til tung flørting med afro-amerikanske musikktradisjoner.

Boyband-trivia til side - vi snakker om en amerikansk storby som er preget av en hovedsaklig svart befolkning, tilsynelatende fylt til randen av notoriske slumtryner som gangsta-walker opp på ræven din og robber deg blind over en lav sko. Likevel er Memphis en spøkelsesby. Musikken hjemsøker deg på et øyeblikk, og den tåkete, knitrende og suggererende lyden er på noe John Carpenter shit. Satanister, englestøv og fødselsdefekter (vi ser deg Paul) - det blir ikke stort mer magisk. Taylor Boyz tar der herfra med en klassiker fra '96:





Av og til sier YouTube-kommentarene det best: "I WANNA GET HIGH NOW"


PS: Elvis Presley vokste selvsagt opp i Memphis, og var den første artisten til å leve the rap life. Gator-boots, gullkjeder, 50 rosa cadillacer og utsjekking ved å ryke til på dassen lyger ikke.

3 kommentarer:

  1. De øyenbrynene te JT e faen meg GANXTA der!

    Ey, ka med å åpne for fritt komentarfelt?

    SvarSlett
  2. Aiit, ekte frihet er på vei.

    SvarSlett
  3. nydelig post chop-chop. Pent beskrevet Memphis-tippen. Tror det blir nokke memphis julemixxer sånn etterhvert. Eg e livredd for hele den byen, punktum.

    SvarSlett