tirsdag 7. desember 2010

K går i, skabbatoker?

Trosje dokker vi ser dokker? Tok på fjesbok, fittar på twittar. Preiker om at dokker vet k gåri med opplegget og greier. Kjenner stilen, kan kodene. Men dokker gjør ikkje det. Dokker ska få se ke det går i med rap. Før det ble det yndlingsmusikken te lykketrollkjerringer på musikk, dans og drama. Før Per Sundnes viste fram sneakerkolleksjonen sin te en 37 år gammal burikk på nrk.




På den tiden når tagging var for Ad-unger med dysleksi og fritidsproblemer og ikkje kunstnerbarn fra steinerskolen som omfavner den ”moderne kulturen”. Då var folk som gamle, sketne lausonge heltene våre, og vi gikk i bosselinibukser nerforbi rævskjegget og pantet flasker og ga pengene te lokale alkisar som kjøpte øl for oss. No e det Såpestjerne-fæggisar i frakk og lignende som e helten te drittungar som selger nokke prosenter av aksjene di fikk te jul for å kjøpe seg fotokamera så di kan ta bilde av Exclusive sneakersene di kjøpte på ferie i Italia med mamma og vise det te alle internettvennene sine.



Dette ekkje en nettside som handler om rapmusikken i dag. Det ville vært omtrent det samme som å lage en punkside i 1998 og skrive om samtidens punkmusikk. Sex Pistols og Blink 187 ekkje det samme. Og det e heller ikkje Wu-Tang og fåkkings jævla Drake. Så hvis du vet ke går i med sølvpapir, colaflaske, teip og nål, paco-jeans (eg hadde aldri rå), fingsing på bussen og dabbing på terminalen (eg fikk alltid dabb), og digger negerdverger med rastafletter som skytar seg i øge, så anbefaler vi deg og henge her. For vi holdar det ekte, det kan ingen benekte.


Det enkle e ofte det ekte, og det starter enkelt. Nåkke videoer, nåkke byer, nåkke tryner. Følg oss no.

3 kommentarer: