lørdag 11. desember 2010

Texas

5 kommentarer:

  1. http://www.youtube.com/watch?v=eBBeyorfWPg

    Kjør dere opp med denne fra herb man fra tgc. Denne er så baws at den nesten når opp til swanging and banging. Enkelte hardcore esg fans mener originallåten screwed fra ocean of funk er kulest. men fuck dem, denne fra sailin da south er smoothere uansett hva dem sier.

    SvarSlett
  2. najs swamp-vatn bass, tenker texas tapes blir kanskje mest pes pga føkking omfanget, di har mekket så mye bra musikk over så lang tid der nere. Men no e det snart juelferie så får vi dykke i dypet og se ka vi finner.

    Takk for laoten, mannen.

    SvarSlett
  3. Sailin the South er et jævla solid album!.

    SvarSlett
  4. Vågard: Det har du jammen rett i. Personlng synes jeg ocean of funk er hakket vassere, men 5 av låtene fra sailin da south er jo tatt rett fra ocean of funk.

    Når det kommer til texas så er det så vanvittig mye å sjekke ut der. Jeg glemmer ofte dallas når jeg snakker om texas, for det meste går i h-town. Dallas har jo vanvittig mye bra de også (rodney d, calosis, slicc, bd osv.). Er allikavel H-town som er the shit. Du har klassikerne fra big tyme, rap-a-lot, inmate records, cartel records, perrion osv. Dette er labels med pur kvalitet omtrent, med veldig mange inhouse producers så du vet du får klasse. Så har du selvsagt pen&pixel cover på toppen. I tillegg har du så vanvittig mange kule album som ble gitt ut enda mer independent enn disse labelsa. Artig å se hva dere finner av låter til en samling.

    Slenger med enda en godbit fra Big 50, homeboy av nevnte ESG, og er all over crooked streets og smoke on fra ocean of funk:
    http://www.youtube.com/watch?v=HFZvHch5XIM

    SvarSlett