torsdag 10. mars 2011

Ukens O.G.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10090587

Ta å jekk deg rundt to meter høye Nordlendinger med bart. Det han gjorde va no forsåvidt greit nok, som han sier sjøl: " hadde det gått gale hadde fokuset (til media/almuen) vært på at vi skulle sitte stille". Og det e jo et poeng. Men det e jo vanskelig å la vær å trøkke inn tryne på kisen som siar at han skal sprenge deg og konen din og alle andre i luften, fordi han e en rabiat taper. Men holdningen te media (å bli intervjuet), ka han sier om seg sjøl og situasjonen han var i,  og bare generelle observasjoner gir meg skikkelig oppsig. Trenger mere sånne folk. Min favoritt (sett bortifra å ta fra avisene og toker å bli max stresset på Tyrkia og musser og terror og alt det der dritet) e det her :

"Vi er litt for pasifistiske. Vi blir gjerne sittende å se på at ting skjer, i stedet for å reagere. Det er et dilemma, og det er også lett for å overkjøre lover og konvensjoner i slike situasjoner. Men jeg tror det er viktig at folk våkner litt opp, sier han og tror det er bare et spørsmål om tid før man havner i slike situasjoner. "

Eg har sett smekkisar antaste 14 år gamle jenter på vei hem fra cellotimer på bussen, uten at nokken løfter en finger. Det e nedsig.

4 kommentarer: